Hubla, Taalhub voor kinderen

Een hub? Jawel! Letterlijk vertaald is een hub eigenlijk ‘middelpunt’ of ‘spil’. In computertermen is het een onderdeel van een netwerk.

Bij ons betekent het een plaats waar kinderen elkaar ontmoeten en op verschillende manieren kunnen proeven van het Frans. Talen verbinden immers mensen met elkaar.

Zowel in het professionele als in het persoonlijke leven is talenkennis heel verrijkend, want deuren gaan letterlijk open voor wie de plaatselijke taal machtig is. Door de vreemde taal op verschillende manieren aan te reiken en te integreren in het dagelijks leven van jonge kinderen, worden uitspraak, intonatie, woordenschat en grammaticale constructies heel gemakkelijk opgenomen.

Deze elementen, samen met een grote liefde voor kinderen, liggen aan de wieg van Hubla ®. Met een taalgame, taalkampen, sporadische workshops en wekelijke taalateliers gaan we samen met jouw kind aan de slag. Geheel op hun niveau, op hun eigen tempo en in een familiale sfeer worden ze ondergedompeld in een Frans taalbad.